Winkelwagen
KlarnaiDEALVisaMastercardAmerican Express BancontactSOFORT
Winkelwagen bekijken
✔Gratis verzending ✔Betaal later met Klarna

De emotionele waarde van sieraden

Het ontstaan van een hechte vriendschap

Een paar jaar geleden kwam mijn vader te overlijden. In die periode van intens verdriet ontstond een onverwachte en sterke vriendschap, met nu één van mijn beste vriendinnen. Die periode bracht ons dicht bij elkaar, omdat zij kort daarvoor ook haar vader was verloren. Ze steunde mij emotioneel, maar ook met praktische zaken. Ze hielp mij om de moed in mezelf te vinden om door die periode heen te gaan en om het meest mooie eerbetoon aan mijn vader te kunnen geven. Na afloop van zijn uitvaart wilde ik haar graag iets bijzonders geven wat symbool stond voor hetgeen ze mij had gegeven; moed. Ik besloot een armband voor haar te kopen en daarin liet ik het woord ‘courage’ graveren, wat moed betekent. De definitie in het engels is ‘strength in the face of pain or grief’, ofwel ‘kracht in tijden van pijn of rouw’.  

 

De kracht van een sieraad

Een tijd later ging zij zelf door een moeilijke periode. Ze vertelde mij dat ze mijn armband droeg, om de moed in haarzelf te vinden om een situatie aan te gaan. Ik vond het ontzettend speciaal dat ik een stukje van wat zij mij had gegeven, ook aan haar kon geven. In zoiets simpels en tijdloos als een sieraad.  Wat ik toen nog niet wist, was dat dit één van de eerste bouwstenen voor Piece of Mind zou zijn. Jaren later kwam ik door verschillende gebeurtenissen tot de collectie die Piece of Mind nu heeft. Uniek en bijzonder om cadeau te geven, maar vooral ook om een inspirerende boodschap aan jezelf te geven op het gebied van (zelf)liefde, kracht, motivatie etc. En die boodschap kun je in een sieraad altijd bij je dragen.  

 

Betekenisvol, waardevol en tijdloos

Sieraden zijn accessoires die tijdloos zijn. Des te meer als het sieraad een emotionele waarde heeft. De emotie kan bewust en onbewust gekoppeld zijn aan het sieraad. Je hebt ooit een mooi sieraad van iemand gekregen die bijzonder voor jou is. Of je hebt het op een moment gekregen dat betekenis voor jou had. Dat sieraad zal je altijd koppelen aan die persoon, of aan dat moment, omdat het een emotionele lading heeft. Dat maakt sieraden zo mooi. Ze kunnen veel verder gaan dan een mode item. Ze staan symbool. Ze geven een emotie. Ze zijn betekenisvol, waardevol en tijdloos.

Ben jij benieuwd welk betekenisvol sieraad een mooie boodschap heeft voor jou? Bekijk dan hier de collectie. 


Vorige berichten


0 reacties


Plaats een reactie

Reacties worden gecontroleerd voordat ze worden geplaatst

Toegevoegd aan winkelwagen
✔Gratis verzending ✔Betaal later met Klarna Gratis verzending vanaf €60 Jouw bestelling wordt gratis verzonden Spend $x to Unlock Free Shipping You Have Achieved Free Shipping Gratis verzending Gratis verzending You Have Achieved Free Shipping Gratis verzending bij besteding vanaf € 60X Gratis verzending